<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=408005879692451&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Objektregister

Objektregisteret er skjelettet i systemet som all funksjonalitet er bygd rundt. Objektregisteret bygges opp av flere nivåer og kan bestå av en bransjestandard eller basert på egen struktur.

Vi fokuserer på at objektregisteret skal være laget slik at man enkelt kan navigere seg gjennom de forskjellige nivåer for å finne ønsket objekt.
Dette kan være basert på lokasjon, avdeling, funksjon eller annen fornuftig inndeling. Få en visuell oversikt på dine objekter

Enkel status på alle oppgaver

Objektregisteret er skjelettet i View Maintenance som all funksjon er bygd rundt. Under ser du noen av nøkkelfunksjonene som gjør denne til en meget nyttig og bruksvennlig funksjon.

Grunndata
Her kan du se all tilgjengelig objektdata.

Tekniske data
Egendefinerte informasjonskort for tekniske data.

Kart
Kartvisning med posisjonering av objektene.

Tellere
Det kan registreres timetellere etc på objektene slik at disse kan styre forfall på AO i stedet for en dato.

QR-koder
For raskere innmelding, kan du skyte en QR-kode og få opp Objektkortet med all relevant informasjon raskt.

Mobilt grensesnitt
For at du skal kunne ta med deg informasjon ut i felt, er alle vesentlige funksjoner for operativ bruk tilgjengelig i mobilt grensesnitt, for bruk på smarttelefoner og nettbrett.

Overblikk
Objektregisterets funksjon er i første rekke å organisere vedlikeholdsobjektene i en ønsket form. Det gir god oversikt over tekniske data i tillegg til at det fungerer som "knagg" for AO, Historikk, Meldinger osv.. Registeret kan presenteres i Struktur-, tabell- og kartvisning. I kartvisning kan man opprette objekter direkte i kartet samt laste opp dokumenter på valgt objekt.

Prøv gratis demo i 120 dager


Prøv vår programvare for industrielt vedlikehold gratis i 120 dager. Velg hvilken bransje som passer deg best, få bekreftelse på e-post, logg deg på og du er i gang på 1-2-3.

Prøv gratis i 120 dager

Ønsker du kontakt med meg?

Nøl ikke, send meg gjerne en mail slik at jeg kan hjelpe deg så fort som mulig.

erik-egerberg

Erik Egeberg

Produktansvarlig

ere@viewsoftware.com +47 911 10 070