<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=408005879692451&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Driftslogg

Vår driftslogg dokumenterer mindre driftshendelser og sikrer at involverte ressurser blir informert. Dette kan være svært nyttig der det er skiftarbeid og for grunnlag til for eksempel morgenmøter. Dette kan for de aller fleste erstatte eksisterende skiftlogg-løsninger.

Enkel status på alle oppgaver

Driftsloggfunksjonen i View Maintenance sikrer at involverte ressurser blir informert. Under ser du noen av nøkkelfunksjonene som gjør denne til en meget nyttig og bruksvennlig funksjon.

Kategorisering
Alle hendelser kan kategoriseres på Feilårsak/Aktivitetsgruppe/Faggruppe

Rekvisisjon av vedlikehold
Det kan enkelt rekvireres vedlikeholdstjenester v.h.a. meldingstjenesten som er integrert i Driftsloggen. Visuell oppfølging av status i.f.m. rekvisisjonen.

Mobilt grensesnitt
For at du skal kunne ta med deg informasjon ut i felt, er alle vesentlige funksjoner for operativ bruk tilgjengelig i mobilt grensesnitt, for bruk på smarttelefoner og nettbrett.

Prøv gratis demo i 120 dager


Prøv vår programvare for industrielt vedlikehold gratis i 120 dager. Velg hvilken bransje som passer deg best, få bekreftelse på e-post, logg deg på og du er i gang på 1-2-3.

Prøv gratis i 120 dager

Ønsker du kontakt med meg?

Nøl ikke, send meg gjerne en mail slik at jeg kan hjelpe deg så fort som mulig.

erik-egerberg

Erik Egeberg

Produktansvarlig

ere@viewsoftware.com +47 911 10 070