<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=408005879692451&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Arbeidsordre

Arbeidsordresystemet sørger for god oversikt over planlagte oppgaver i vedlikeholdssammenheng. Det kan være alt fra større serviceoppdrag på maskiner til bytting av filtre i ventilasjonsanlegg.

AO-systemet (arbeidsordre) kan varsle utførende et fritt valgt antall dager i forkant av forfallsdato. På jobben kan man legge opp reservedeler som skal byttes, utførende personell (interne og eksterne), dokumentasjon, faste arbeidsbeskrivelser og delaktiviteter.

Jobbene kan være en engangshendelse eller settes opp med en frekvens (datobasert eller styrt av en teller). Det er også støtte for SJA (sikker jobb analyse). Dette kan legges opp på alle jobber, enten ferdig definerte kategorier som må fylles ut eller en helt åpen SJA (sikker jobb analyse).

Det kan legges opp e-post-varsling til ansvarlig og/eller utførende personell. I tillegg kan man enkelt legge opp jobben i sin egen kalender (ics-fil) hvis man ønsker varsling på den måten. Det er tilgjengelig et enkelt og funksjonelt timeregistreringssystem hvor alle medarbeidere kan føre timer mot jobbene.

Alt dette er tilgjengelig i et mobilt grensesnitt ved aksess fra en telefon.

Enkel status på alle oppgaver

Rapportfunksjonen i View Maintenance gjør det enkelt å ta ut rapporter for bearbeidelse og analyse. Under ser du noen av nøkkelfunksjonene som gjør denne til en meget nyttig og bruksvennlig funksjon.

Excel eksport
Du kan enkelt eksportere data til excel for videre bearbeiding

Grafisk fremstilling
Du får en visuell oversikt på alle statuser i systemet

Prøv gratis demo i 120 dager


Prøv vår programvare for industrielt vedlikehold gratis i 120 dager. Velg hvilken bransje som passer deg best, få bekreftelse på e-post, logg deg på og du er i gang på 1-2-3.

Prøv gratis i 120 dager

Ønsker du kontakt med meg?

Ønsker du å få vite mer, eller kanskje du ønsker en demonstrasjon? Ikke nøl med å ta kontakt.

erik-egerberg

Erik Egeberg

Produktansvarlig

ere@viewsoftware.com +47 911 10 070