<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=408005879692451&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
View-eiendomsforvaltning_Eiendomsforvaltning

Med digital eiendomsforvaltning skaper du større verdi på din eiendom

Uni Eiendom er en del av View Software sine program for eiendomsforvaltning. Våre digitale verktøy skaper verdi gjennom samhandling og digitalisering.

Kontakt oss i dag

Vi hjelper deg med å automatisere, forenkle og digitalisere FDV-oppgavene dine!


Uni Eiendom er en FDV-programvare (forvaltning, drift og vedlikehold). Det vil si et IT-system spesiallaget for effektiv forvaltning av eiendommer. Vi er spesialisten på software for eiendomsbransjen, og leverer alt-i-ett-løsninger, som dekker behovene til alle brukergruppene i organisasjonen din -og kobler dem sammen.

En enklere hverdag

Vår programvare letter den daglige administrasjon av eiendom ved å flytte prosesser fra å være tungvinte, manuelle og papirbaserte, til å bli digitale, automatiserte og enkle.
view_enkel_1200x1200

view_kundetilpasning_1200x1200

Vi har løsninger som er tilpasset bransjen

Vi tilbyr skreddersydde løsninger for forvaltning (ledelse, administrasjon og økonomi), drift og vedlikehold, samt selvbetjening for leietakere.

Vi leverer alt-i-ett-løsninger som dekker behovene til alle brukergruppene i organisasjonen din og kobler dem sammen.

Ta kontakt i dag for et uforpliktende møte

Våre verktøy for forvaltning av eiendom er funksjonsrike systemer spesialtilpasset bransjen


Vårt system fungerer like godt for bolig, studentbolig som  næringseiendom, både i privat og offentlig sektor.

Eiendomsforvaltning på en enkel måte

Uni Eiendom er vår modul for de oppgavene som omhandler økonomi og administrasjon. Det er en spesialtilpasset løsning med bred dekning for de oppgavene og arbeidsprosessene som inngår i eiendomsforvaltning. Les mer om Uni Eiendom her
view_forvaltning_1200x1200

view_rundelister_1200x1200

Du får kontroll på alle drifts- og vedlikeholdsoppgaver

Uni Eiendom 24 er modulen for de oppgavene som omhandler drift og vedlikehold av bygg, og er laget for å forenkle og effektivisere denne type oppgaver. Løsningen har et lettfattelig brukergrensesnitt og kan benyttes på mobile flater i app (Android og iOS), eller i en nettleser.

Les mer om Uni Eiendom 24 her

La dine leietakere betjene seg selv

uniAlltid er vår programvare for selvbetjening av leietakere. Løsningen har et lettfattelig brukergrensesnitt og kan benyttes på mobile flater i app (Android og iOS), eller i en nettleser. Med uniAlltid får du en døgnåpen salgs- og servicekanal hvor leietakerne kan administrere alle deler av leieforholdet sitt elektronisk og papirløst. Effektivt og miljøvennlig.

Les mer om unialltid her
view_leietakere_1200x1200

view_digital_signatur_1200x1200

Digital signering - sikker signering uten penn og papir

Med elektronisk signering forenkler du prosessen med tildeling av leiekontrakter og du oppnår reduserte behandlingskostnader, kortere akseptfrist, sikker sending og lagring av kontraktene og økt fleksibilitet ved at kunden kan signere fra «hvor som helst».

les mer om digital signering her

Digital tegningsinformasjon

Med våre tjenester for byggetegninger  får du tegninger fra dine bygg enkelt tilgjengelig for leieboere, leverandører av bygningstekniske tjenester, og egne medarbeidere innen boligadministrasjon, utleie, drift og renhold. Les mer om digital tegningsinformasjon her
view_digital_tegningsmodul_1200x1200

view_digital_brannbok_1200x1200

Brannmodul - en lettvint og trygg måte å følge brannforskriftene på

Vi har gjort det lettvint å vedlikeholde informasjon knyttet til brannforebyggende arbeid. Løsningen inneholder blant annet funksjoner for å planlegge og gjennomføre brannøvelser.

Les mer om brannmodul her

Noen av våre fornøyde kunder


Ofte stilte spørsmål og svar


Under finner en liste på ting som likesinnede lurer på før de vurderer et kjøp av våre produkter. Om det er andre spørsmål du lurer på så er det bare å ta kontakt med oss.

Er dette en totalløsning?

Ja, vi leverer en totalløsning for forvaltning, drift og vedlikehold. Vi har utviklet en spesialisert “alt i ett-programvare” for eiendomsforvaltere. Med skreddersydde løsninger som dekker behovene til alle brukergruppene i organisasjonen din, og som legger til rette for god samhandling og effektiv tjenesteproduksjon.

Er det en skytjeneste?

Uni-løsningene er en hybridløsning. Grunnmodulen (forvaltning) kjøres lokalt på kundens server, eventuelt en hostet server, som en klient/tjener-applikasjon med Windows-brukergrensesnitt. Mens løsningene for kunde-selvbetjening, drift og vedlikehold er skybaserte tjenester, levert på mobile flater som driftes i Microsoft Azure.

Finnes det en demoversjon som vi kan prøve?

Vi holder gjerne en demonstrasjon for deg, enten på Skype eller hos deg. For å få en god forståelse av våre produkter, mener vi at du som kunde har størst utbytte av at vi gjennomgår løsningen sammen med deg.

Er det en app?

Både uniAlltid, vår kunde-selvbetjeningsløsning, og Uni Eiendom 24 for drifts- og vedlikeholdsoppgaver, er gode og svært brukervennlige apper.

Kan vi integrere med andre systemer?

Ja, det kan du. Det finnes eksportmulighet til de fleste ERP-systemene i det norske markedet.

Hvor mye koster det?

Løsningen er priset etter volum, og vi vil kunne gi et prisoverslag så snart vi vet litt mer om dine behov.

Tar det lang tid å komme i gang?

Så snart du har bestilt vår programvare, vil vi avtale et oppstartsmøte med en av våre prosjektledere. Her vil man sammen bli enig om en fremdriftsplan for implementering. Vi har stort fokus på forankring, medvirkning fra brukeren og god opplæring. Dette er er viktige suksessfaktorer for et vellykket implementeringsprosjekt.

Ta kontakt med oss i dag!

Ønsker du å få vite mer, eller kanskje du ønsker en demonstrasjon? Ikke nøl med å ta kontakt.

christianSommerseth-600x600

Christian Sommerseth

Salgskonsulent

chs@viewsoftware.com +47 948 44 030