<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=408005879692451&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
View-eiendomsforvaltning_Eiendomsforvaltning

Vår modul for eiendomsforvaltning effektiviserer arbeidet og bidrar til økt inntjening

Uni Eiendom er vår programvare for den delen av eiendomsforvaltning som handler om økonomi og administrasjon. Uni Eiendom er en spesialistprogramvare som har bred dekning for de funksjonene og arbeidsprosessene som inngår i eiendomsforvaltning.

Book et møte i dag

Bygget for å forenkle og digitalisere arbeidsprosesser for eiendomsforvaltere.


Gjennom et lettfattelig brukergrensesnitt og velprøvde rutiner for oppfølging av kunder og kontrakter, blir det enkelt å holde oversikt over løpende kontrakter, leietakere og ledig kapasitet.

Et funksjonsrikt system

Uni Eiendom håndterer eiendomsforvaltning fra A til Å, og gir brukeren full oversikt over virksomheten. Systemet har høy funksjonell dekning for de økonomisk-administrative oppgavene ved eiendomsforvaltning og sikrer optimal utnyttelse av eiendomsmassen.
view_funksjonsrikt_1200x1200

view_inntjening_1200x1200

Bedre inntjening

Med Uni Eiendom er det enkelt å holde oversikt over ledig kapasitet. Sammen med velprøvde rutiner for kundeoppfølging, kontraktsadministrasjon og økonomioppfølging sikrer du best mulig inntjening på dine eiendommer.

Brukervennlig og funksjonelt grensesnitt

Uni Eiendom har et lettfattelig brukergrensesnitt som gjør det enkelt å holde oversikt og som er lett å navigere i. Utstrakt bruk av drill down-funksjonalitet gjør at du selv kan bestemme detaljeringsgraden i informasjonen du søker.
view_brukervennlig_1200x1200

Uni Eiendom er en spesialistprogramvare som har bred dekning for de funksjonene og arbeidsprosessene som inngår i eiendomsforvaltning.

Nyttige funksjoner forenkler din hverdag


Søknad/Tildeling av kontrakt

Søkere/interessenter håndteres effektivt i et oversiktlig arbeidsbilde med mulighet for å rangere søkerne etter egendefinerte kriterier. Enkel rutine for tildeling av leiekontrakt.

Kommunikasjon

Enkel utsendelse av SMS og epost til ønskede brukere (individuelle leietakere, hele etasjer, hele bygg etc.), med automatisk lagring i sakshistorikken.

Budsjettering

En kraftig budsjettmodul gjør det enkelt å utarbeide budsjett, basert på tidligere regnskapstall, tidligere budsjett, eller helt fra bunnen av.

Indeksregulering

Indeksregulering av priser gjøres enkelt i et oversiktlig arbeidsbilde for hele eller deler av porteføljen. KPI hentes automatisk inn i systemet fra SSB.

Leie/fakturering

Kraftig økonomimotor som lar brukeren beregne og fakturere leie for hele eller deler av porteføljen med de intervaller man ønsker. Faktura kan sendes som AvtaleGiro, eFaktura, fakturaprint, pdf (via e-post) EHF eller legges direkte på «Min side» for de som benytter uniAlltid (kunde selvbetjening).

Betalingsoppfølging

Systemet har gode rutiner ved mislighold av betaling. Kundestatusbildet gir deg full oversikt over kundens betalingshistorikk og systemet har gode rutiner for purring, renteberegning, inkasso og begjæring om utkastelse.

Digitalsignering

Med elektronisk signering forenkler du prosessen med tildeling av leiekontrakter og du oppnår økt fleksibilitet ved at kunden kan signere fra «hvor som helst».

Les mer om digital signering
Depositum

Uni Eiendom tilbyr en helt ny og svært effektiv løsning for opprettelse av depositumkonto i bank ved digitalsignering av leiekontrakt. Prosessen er digital og ingen av partene trenger å oppsøke banken.

Inn- og utflyttingsrutiner

Uni Eiendom har oversiktlige arbeidsbilder som holder kontroll med alle inn- og utflyttinger, og som gjør det enkelt å kommunisere med leietaker via SMS eller e-post.

Avregning av felleskostnader

Uni Eiendoms kraftige økonomimotor gjør det enkelt å avregne felleskostnader. En oversikt over alle leiekontraktene og deres andel i felleskostnadene vises i et arbeidsbilde sammen med påløpte/bokførte kostnader. Avregning kan gjøres for hele eller deler av porteføljen.

Avregning av omsetningsbasert leie

Omsetningsbaserte kontrakter avregnes enkelt i et oversiktlig arbeidsbilde som viser fakturert leie og beregnet leie basert på revisorgodkjent omsetning. Avregning kan gjøres for hele eller deler av porteføljen.

Rapporter

Uni Eiendom tilbyr et stort utvalg av standardrapporter innenfor de ulike funksjonsområdene.

Hva våre kunder sier


view_rigmor_frost_1200x1200

Vi valgte en totalintegrert løsning fra View fordi dette systemet byr på langt flere muligheter for å digitalisere tidligere manuelle prosesser.

Rigmor Frost, Daglig leder - Frost Eiendom
anders

Uni Eiendom og Uni Økonomi gir oss oversikt og kontroll over utleievirksomheten, og løsningene har bidratt til at vi arbeider mer effektivt.

Anders Larsson, CFO - Selmer Holding AS

Ta kontakt med oss i dag!

Noe du lurer på eller du trenger en demonstrasjon? Da er det bare å ta kontakt med meg så tar jeg kontakt så snart som mulig.

christianSommerseth-600x600

Christian Sommerseth

Salgskonsulent

chs@viewsoftware.com +47 948 44 030