<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=408005879692451&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Digital drift av eiendom

Ørn ServiceBook er verktøyet som gjør deg proaktiv og effektiv. På 1-2-3 får du oversikt og kontroll over dine bygninger, objekter, aktiviteter og avvik. Alt dokumenteres og gir god historikk.

Prøv gratis demo

Våre kunder ser det store bildet

Nyttige funksjoner forenkler din hverdag


God oversikt

I ServiceBook er det enkelt å bygge opp en god og ryddig struktur for bygninger og objekter. Informasjon om objekter er lett tilgjengelig.

Planlegg effektive kontroller

ServiceBook er et effektivt verktøy for planlegging, oppfølging og utføring av alle typer kontroller. Egendefinerte sjekklister sørger for god kvalitet og gode rapporter.

Registrer avvik raskt og effektivt

Registrer avvik og dokumenter med tekst, bilder og film. Tildel avvik til interne eller eksterne ressurser. Alle involverte parter holdes oppdatert via sms og e-post.

Alltid tilgang på historikk og dokumentasjon

Alle aktiviteter knyttet til kontroller og avvik logges og dokumenteres slik at du får full oversikt over status og historikk.

Integrasjon mot Visma.net

Med integrasjon mot Visma.net får du et system som legger til rette for økt effektivitet gjennom digitalisering og automatisering av forretningsprosessene.

Tilrettelagt for tilsyn

Enkel visning av utførte og planlagte kontroller og oppfølging av avvik i henhold til lovpålagte krav.

orn_software_blog_servicebook_655x327
ServiceBook er enkelt å bruke

ServiceBook er laget for at du som bruker enkelt og effektivt kan dokumentere ditt arbeid, utføre kontroller og melde inn avvik fra den plattformen du til enhver tid faktisk bruker – mobil, nettbrett eller PC.

orn_software_blog_servicebook_whatis_655x327
Hva er ServiceBook?

ServiceBook er en webløsning som hjelper deg med å være proaktiv og ha oversikt over alle lovpålagte kontroller og oppfølging av avvik på dine bygninger og objekter.

orn_software_blog_servicebook_4tip_655x327
4 tips til god digital eiendomsdrift

I dette innlegget får du fire kjappe tips til hvordan du praktiserer digital eiendomsdrift på en best mulig måte.

Oversikt er alfa og omega!

"Oversikt og kontroll over hele anlegget er alfa og omega. Man avdekker mange feil før det går galt og det er betydelige tidsbesparelser ved å ta i bruk systemet. "
Runde Belgen
Teknisk internkontroll, Sykehuset Østfold

Les kundecase

Ofte stilte spørsmål og svar


Kan dere hjelpe oss med grunndata og objektstruktur?

Det gjør vi gjerne! Vi starter alle nye implementeringer med et oppstartsmøte og workshop. Våre konsulenter har erfaring med implementering fra de fleste bransjer, og vi har flere maler på grunndata som kan benyttes.

Er det vanskelig å ta i bruk?

Med ServiceBook er du i gang på 1-2-3! Det er et skybasert system, og du får tilgang over internett. Det er enkelt å legge inn grunnlagsdata manuelt eller ved hjelp av import. Deretter kan man raskt komme i gang med kontroller og avviksbehandling.

Er det en App?

View ServiceBook er plattformuavhengig, og benytter en fast URL-adresse. Du kan derfor benytte alle typer stasjonære og mobile enheter. Ingen installasjon er nødvendig, du trenger bare nettleser -og nettilgang.

Kan vi integrere med andre systemer?

ServiceBook har flere API’er og integrasjoner. ServiceBook er blant annet integrert med Visma.net.

Er ServiceBook en skytjeneste?

ServiceBook leveres som en SaaS-løsning i skyen. Dette er svært kostnadseffektivt, og brukerne slipper å tenke på servere, oppgradering, backup osv.

Gir dere opplæring i systemet?

Ja, vi gir opplæring til superbruker, og sluttbrukere i forbindelse med med implementeringen. Vi anbefaler workshop der man jobber med konkrete data.

Ta gjerne kontakt!

Noe du lurer på eller du trenger tilgang til en demo? Da er det bare å ta kontakt med meg så tar jeg kontakt så snart som mulig.

Magnus Wister Elden

Account Manager