<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=408005879692451&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
view_eiendomsdrift_frontpage

Digital drift av eiendom - slik får du oversikt og kontroll

View ServiceBook er verktøyet som gjør deg proaktiv og effektiv. På 1-2-3 får du oversikt og kontroll over dine bygninger, objekter, aktiviteter og avvik. Alle oppgaver utføres enkelt på PC, nettbrett og mobil og kan tildeles interne eller eksterne ressurser. Alt dokumenteres og gir god historikk.

Book et møte i dag

Kom i gang på 1-2-3


View Software - Facility Management v4

 

I løpet av få dager er View ServiceBook klar til bruk. Enkel konfigurering av struktur. Enkel brukeradministrasjon. Enkel oppstart.

Oversikt over din struktur

I View ServiceBook er det enkelt å bygge opp en god og ryddig struktur for bygninger og objekter. Informasjon om objekter er lett tilgjengelig.
view_oversikt2_1200x1200

view_kontroller2_1200x1200

Planlegg effektive kontroller

View ServiceBook er et effektivt verktøy for planlegging, oppfølging og utføring av alle typer kontroller. Egendefinerte sjekklister sørger for god kvalitet og gode rapporter.

Registrer avvik raskt og effektivt

Registrer avvik og dokumenter med tekst, bilder og film. Tildel avvik til interne eller eksterne ressurser. Alle involverte parter holdes oppdatert via sms og e-post. 
view_planlegging_1200x1200

view_access_history_1200x1200

Alltid tilgang på historikk og dokumentasjon

Alle aktiviteter knyttet til kontroller og avvik logges og dokumenteres slik at du får full oversikt over status og historikk.

Prøv en gratis demo i 120 dager!


Prøv View ServiceBook gratis i 120 dager. Klikk på knappen under, regsiterer deg og vi vil raskt og enkelt sette opp en demo for deg som du har tilgjengelig i 120 dager.

Ja takk, jeg vil prøve en gratis demo

Mulighet for integrasjon mot Visma.net

Med integrasjon mot Visma.net får du et system som legger til rette for økt effektivitet gjennom digitalisering og automatisering av forretningsprosessene. Du unngår manuell registrering og får full kontroll på fakturering av utførte oppgaver.
view_integrasjoner_1200x1200

view_responsive_1200x1200

Relevant informasjon er alltid tilgjengelig

View ServiceBook er laget for å fungere like bra på PC/Mac, på nettbrett og på mobil. Du kan enkelt utføre oppgaven der du er.

Nyttige funksjoner forenkler din hverdag


Struktur

Oversikt over bygninger og objekter – enkel administrasjon.

Sjekklister

Sjekklistebibliotek som sikrer god kvalitet ved gjennomføring av kontroller.

Kontroller

Planlegg og utfør kontroller på alle plattformer.

Kalender

Visning av planlagte kontroller i uke- eller månedskalender.

Avvik

Registrering og behandling av avvik/sak.

Kommunikasjon

Kommunikasjon mellom involverte parter/rekvirent på avvik i systemet.

Dokumentasjon

Oversikt på alle dokumenter som er knyttet til bygning og objekt.

Historikk

Få historikk på alle aktiviteter knyttet bygg og objekt.

Leverandører

Få oversikt på alle eksterne aktører samt mulighet til å tildele kontroller og avvik.

Tilsyn

Enkel visning av utførte og planlagte kontroller og oppfølging av avvik i henhold til lovpålagte krav.

Ofte stilte spørsmål og svar


Under finner du en liste på ting som likesinnede lurer på, før de vurderer et kjøp av våre produkter. Om det er andre spørsmål du lurer på, så er det bare å ta kontakt med oss.

Kan dere hjelpe oss med grunndata og objekt struktur?

Det gjør vi veldig gjerne! Vi starter alle nye implementeringer med et oppstartsmøte og workshop. Her drøfter vi blant annet hvilke grunndata som skal inn, og hvordan objektstrukturen bør være. I oppstartsmøtet får du nødvendige tilganger og innføring i bruk av importmalen, slik at du enkelt kan legge inn dette selv. i Våre konsulenter har erfaring med implementering fra de fleste bransjer, og vi har flere maler på grunndata som kan benyttes.

Er det enkelt å bruke?

ServiceBook er kjent som et meget brukervennlig system som er enkelt å bruke. Det er laget med fokus på at sluttbrukeren enkelt kan dokumentere sitt arbeid, utføre kontroller og melde inn avvik fra sin mobil, nettbrett eller PC. Vi jobber hver dag for en bedre brukeropplevelse, og med å forenkle programvaren. Vi jobber tett med våre kunder og tar gjerne imot innspill, ønsker og behov. Vi gjør vårt beste for å kunne tilby et system som blir et enkelt og effektivt verktøy for brukeren i hverdagen.

Er det vanskelig å ta i bruk?

Med View ServiceBook er du i gang på 1-2-3! Det er et skybasert system, og du får tilgang over internett. Det er enkelt å legge inn grunnlagsdata manuelt eller ved hjelp av import. Deretter kan man raskt komme i gang med kontroller og avviksbehandling. Som en del av etableringen gjennomfører vi workshops for aktuelle roller og brukere, slik at man får en god innføring i systemet.

Er det en App?

View ServiceBook er plattformuavhengig, og benytter en fast URL-adresse. Du kan derfor benytte alle typer stasjonære og mobile enheter. Ingen installasjon er nødvendig, du trenger bare nettleser -og nettilgang.

Gir dere opplæring i systemet?

Ja, vi gir opplæring til superbruker, og sluttbrukere i forbindelse med med implementeringen. Vi anbefaler workshop der man jobber med konkrete data.

Er View ServiceBook en skytjeneste?

View ServiceBook leveres som en SaaS-løsning i skyen. Dette er svært kostnadseffektivt, og brukerne slipper å tenke på servere, oppgradering, backup osv.

Hvor mye koster det?

View ServiceBook er en «Software as a Service-løsning» (SaaS). Prismodellen tar utgangspunkt i "pris per kvm. per måned".

Kan vi integrere med andre systemer?

View ServiceBook har flere API’er og integrasjoner. View ServiceBook er blant annet integrert med Visma.net.

Finnes løsningen på flere språk?

View ServiceBook finnes i dag på norsk, engelsk og svensk, og det er kort vei dersom man skulle ha behov for et nytt systemspråk.

Holder dere kurs?

Ja, vi tilbyr kurs til både nye og eksisterende kunder.

Noen av våre fornøyde kunder


Ønsker du å ta kontakt med meg?

Nøl ikke, send meg gjerne en e-post slik at jeg kan hjelpe deg så fort som mulig.

annette-norderhaug-600x600

Annette Norderhaug

Prosjektleder

ajn@viewsoftware.com +47 915 63 959