<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=408005879692451&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Full oversikt på maskinparken

Et brukervennlig system for industrielt vedlikehold. Et standardisert system som er enkelt å implementere, slik at du kommer raskt i gang med ditt vedlikehold.

Prøv gratis demo

Våre kunder ser det store bildet

Et intuitivt vedlikeholdssystem


Brukeren står i fokus

Maintenance er et intuitivt og enkelt program å bruke. Programmet er satt opp mot bransjestandarder som gjør det raskt å komme i gang.

Dokumenter der du er

Maintenance er laget for å fungere like bra på alle flater. Du utfører oppgaven der du er, og det å melde inn et avvik er veldig enkelt.

Et funksjonsrikt system

Funksjoner som rundelister, arbeidsordre, avviksbehandling, historikk, meldinger med mer gjør Maintenance til et meget brukervennlig og komplett vedlikeholdssystem.

Rundelister gjør din hverdag enklere

Rundelister gir deg mulighet til å enkelt gjennomføre daglige og ukentlige rutiner, og du kan tidlig oppdage avvik. Med rundelister kan rundene settes opp i en logisk rekkefølge for mer effektiv registrering av ulike kontrollrunder.

Effektiv og funksjonell dokumentasjon

Knytt alle relevante dokumenter til både objekter og arbeidsordre. Dette gjør dokumentasjonen tilgjengelig der du befinner deg. Dette kan være brukermanualer eller servicerapporter fra eksterne aktører.

Alt samlet i skyen

Maintenance leveres som en SaaS-løsning i skyen. Dette er svært kostnadseffektivt og brukerne slipper å tenke på servere, oppgradering, backup med mer.

orn_software_blog_maintenance_customer_655x327
Maintenance – utviklet i samarbeid med kundene

Maintenance er utviklet gjennom mer enn 30 år, fra disketter via CD-ROM til å være skybasert. Denne reisen hadde ikke vært mulig uten tett involvering og samarbeid med våre kunder, noe som gir oss en unik forståelse av deres krav og behov.

orn_software_blog_maintenance_userfriendly_655x327
Med Maintenance får du brukervennlige vedlikeholdsløsninger

Hver dag gir Maintenance kundene våre over hele landet bedre kontroll på alle vedlikeholdsoppgavene. De får økt produktivitet, økt levetid på maskinparken, og reduserte vedlikeholdskostnader.

orn_software_blog_maintenance_api_655x327
Derfor bygger Ørn sine vedlikeholdsløsninger med åpent API

API er en stadig viktigere del av IT-systemer. I tiden fremover kan bruk av API faktisk bety forskjellen mellom å få et vinnende konkurransefortrinn som bedrift, eller å bli akterutseilt!

Vi forenkler din hverdag

Maintenance er et meget funksjonsrikt vedlikeholdssystem bygget rundt standarder som er enkelt å implementere, slik at du kommer raskt i gang med ditt vedlikehold.

Se alle funksjoner

Ofte stilte spørsmål og svar


Kan dere hjelpe oss med grunndata og objekt struktur?

Det gjør vi veldig gjerne! Vi starter alle nye implementeringer med et oppstartsmøte med workshop. Våre konsulenter har erfaring med implementering fra de fleste bransjer, og vi har flere maler på grunndata som kan benyttes.

Hvor mye jobb er det å implementere?

Maintenance er et standardsystem som er enkelt å implementere. Vi benytter import-maler for å fylle programvaren med grunnlagsdata. Dette forenkler svært mye av arbeidet. For de fleste vil 3 til 5 dager med implementering, inkludert opplæring for superbruker og sluttbrukere være tilstrekkelig.

Er det enkelt å bruke?

Vi jobber hver dag for en bedre brukeropplevelse, og for å forenkle programvaren. Maintenance er laget med fokus på at sluttbrukeren enkelt kan dokumentere sitt arbeid, eller melde inn avvik fra sin mobil, nettbrett eller PC.

Hvor mye koster det å bruke Maintenance?

Maintenance er en Software as a Service-løsning (SaaS). Løsningen er tilgjengelig i flere nivåer, og man betaler kun en fast månedlig abonnementsavgift.

Er det en App?

Maintenance er plattformuavhengig, og benytter en fast URL-adresse. Du kan derfor benytte alle typer stasjonære og mobile enheter. Ingen installasjon er nødvendig, du trenger bare nettleser og nettilgang.

Kan vi integrere med andre systemer?

Ja. View Maintenance levers med et åpent API, som gjør at vi kan kommunisere med andre systemer og tjenester.

Ta gjerne kontakt

Noe du lurer på eller du trenger tilgang til en demo? Da er det bare å ta kontakt med meg så tar jeg kontakt så snart som mulig.

Erik Egeberg

Account Manager