<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=408005879692451&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
View-Maintenance_frontpage2

Digitaliser ditt vedlikeholdssystem og få full oversikt på maskinparken.

View Maintenance er et av markedets beste verktøy for vedlikeholdsstyring. Systemet blir levert i en intuitiv, brukervennlig og komplett pakke. Du får bedre kontroll på alle vedlikeholdsoppgavene, og i de fleste tilfeller vil du oppleve økt produktivitet og tilgjengelighet på ditt utstyr i løpet av bare 90 dager.

Prøv gratis demo nå!

Et intuitivt vedlikeholdssystem


View_Maintenance_v02

 

View Maintenance er et brukervennlig system for industrielt vedlikehold. Et standardisert system som er enkelt å implementere, slik at du kommer raskt i gang med ditt vedlikehold.

View Maintenance er utviklet for og til brukerne. Vi har høy kompetanse innen relevante bransjer, som sikrer at du får den input og veiledning du har behov for.

Brukeren står i fokus

View Maintenance er et intuitivt og enkelt program å bruke. Programmet er satt opp mot bransjestandarder som gjør det raskt å komme i gang. Brukervennligheten gjør implementeringen rask og smidig for alle involverte.
view_fokuskunder_1200x1200

view_responsive_1200x1200

Dokumenter der du er!

View Maintenance er laget for å fungere like bra på mobil, nettbrett, PC eller Mac. Du kan enkelt utføre oppgaven der du er, og det å melde inn et avvik er veldig enkelt for alle som utfører vedlikehold.

Prøv en gratis demo i 120 dager!


Prøv vår programvare for industrielt vedlikehold gratis i 120 dager. Velg hvilken bransje som passer deg best, få bekreftelse på e-post, logg på og du er i gang på 1-2-3.

Ja takk, jeg vil prøve en gratis demo

Et funksjonsrikt system

Funksjoner som rundelister, arbeidsordre, avviksbehandling, historikk, meldinger med mer gjør View Maintenance til et meget brukervennlig og komplett vedlikeholdssystem.
view_funksjonsrikt2_1200x1200

view_planlegging_1200x1200

Rundelister gjør din hverdag enklere

Rundelister gir deg mulighet til å enkelt gjennomføre daglige og ukentlige rutiner, og du kan tidlig oppdage avvik. Med rundelister kan rundene settes opp i en logisk rekkefølge for mer effektiv registrering av ulike kontrollrunder.

Bli mer effektiv med funksjonell dokumentasjon

Knytt alle relevante dokumenter til både objekter og arbeidsordre. Dette gjør dokumentasjonen tilgjengelig der du befinner deg. Dette kan være brukermanualer eller servicerapporter fra eksterne aktører.
view_dokumenter_1200x1200

Nyttige funksjoner forenkler din hverdag


Rundelister

Rundelister gir deg mulighet til å enkelt gjennomføre daglige og ukentlige rutiner. Da vil du tidligere oppdage avvik.

Les mer
Arbeidsordre

Systemet for arbeidsordre sørger for at du får god oversikt over alle typer planlagte oppgaver når det kommer til vedlikehold.

Les mer
Historikk

Få full kontroll på historiske aktiviteter som gir deg et bedre beslutningsgrunnlag for kontinuerlige forbedringer.

Les mer
Meldinger

Meldingstjenesten ivaretar hele organisasjonens rapporteringsbehov til vedlikeholdsavdelingen.

Les mer
Avvik

Med vår avviksfunksjonalitet sikrer du at avvik følges opp, og at nødvendig tiltak igangsettes.

Les mer
Innkjøp

Få oversikt over hvilke varer som er bestilt, når de er tilgjengelige, hvem som har bestilt og hvilken leverandør det er bestilt fra.

Les mer
Dokumentasjon

Knytt alle relevante dokumenter til både objekter og arbeidsordre. Dette gjør dokumentasjonen tilgjengelig der du befinner deg.

Les mer
Objektregister

Vi fokuserer på at objektregisteret skal være laget slik at man enkelt kan navigere seg gjennom de forskjellige nivåer, for å finne ønsket objekt.

Les mer
Lagerstyring

Med View Software får du full kontroll på reservedeler, antall på lager og fremtidige behov.

Driftslogg

Vår driftslogg dokumenterer mindre driftshendelser og sikrer at involverte ressurser blir informert.

Les mer
Min side

Her finner man et sammendrag av sine jobber og meldinger.

Les mer
Import Studio

Det er tilgjengelig et Import Studio for enkel import av data direkte fra Excel. Det kan importeres artikler, leverandører/kunder og tellelister.

Les mer
Prosjekt

Prosjekter er en måte å gruppere jobber som hører sammen.

Les mer
Administrasjon

Systemet har gode funksjoner for tilgangen på styring, og begrensning av tilgang på data, samt oversikt over alle brukere og de som er gitt tilganger.

Les mer
Rapporter

Få en god oversikt, samtidig som det er enkelt å ta ut rapporter for bearbeiding og analyse.

Les mer
Artikler

Få en rask oversikt over nødvendige reservedeler og forbruksvarer til ditt vedlikehold.

Les mer

Hva våre kunder sier


peter-larsson-600x600

View Software gir oss full kontroll over materialer, reservedelslager og vedlikeholdsarbeidet som er blitt utført eller skal planlegges.

Peter Larsson - Skistar, IT Manager Les mer
clas-herland-600x600

Det er vanskelig å si hvor mye vi har spart på View, men noen millioner har det blitt. Kanskje et titalls. Det er både jeg og eierne ganske fornøyd med!

Clas Herland - Lundhs AS, Koordinator Les mer
tommy-olsen-600x600

Vi oppdager raskt om det er enkelte komponenter som har hyppige feil og som derfor trenger ekstra vedlikehold eller utskifting og vi er alltid i forkant.

Tommy Olsen - Sundsfjord Smolt, Teknisk leder Les mer

Ofte stilte spørsmål & svar


Under finner du en liste på ting som likesinnede lurer på, før de vurderer et kjøp av våre produkter. Om det er andre spørsmål du lurer på, så er det bare å ta kontakt.

Kan dere hjelpe oss med grunndata og objekt struktur?

Det gjør vi veldig gjerne! Vi starter alle nye implementeringer med et oppstartsmøte med workshop. Her drøfter vi blant annet hvilke grunndata som skal inn, og hvordan objekt strukturen bør være. I oppstartsmøtet får kunden nødvendig innføring i import-malen, slik at de enkelt kan legge inn dette selv. Våre konsulenter har erfaring med implementering fra de fleste bransjer, og vi har flere maler på grunndata som kan benytte

Hvor mye jobb er det å implementere?

View Maintenance er et standardsystem som er enkelt å implementere. Under implementeringen benytter vi import-maler for å fylle programvaren med grunnlagsdata. Dette forenkler svært mye av arbeidet. For de fleste vil 3 til 5 dager med implementering, inkludert opplæring for superbruker og sluttbrukere være tilstrekkelig.

Er det enkelt å bruke?

Vi jobber hver dag for en bedre brukeropplevelse, og for å forenkle programvaren. View Maintenance er laget med fokus på at sluttbrukeren enkelt kan dokumentere sitt arbeid, eller melde inn avvik fra sin mobil, nettbrett eller PC. Etter å ha snakket med brukerne i mer enn 30 år, vet vi hvor viktig det er at løsningene er brukervennlige.

Hvor mye koster det å bruke View Maintenance?

View Maintenance er en Software as a Service-løsning (SaaS). Løsningen er tilgjengelig i flere nivåer, og man betaler kun en fast månedlig abonnementsavgift.

Er det en App?

View Maintenance er plattformuavhengig, og benytter en fast URL-adresse. Du kan derfor benytte alle typer stasjonære og mobile enheter. Ingen installasjon er nødvendig, du trenger bare nettleser og nettilgang.

Gir dere opplæring i systemet?

Ja, vi gir opplæring til superbruker, og sluttbrukere i forbindelse med implementeringen. Vi har også videoer for daglige gjøremål.

Kan vi integrere med andre systemer?

Ja. View Maintenance levers med et åpent API, som gjør at vi kan kommunisere med andre systemer og tjenester.

Er View Maintenance en skytjeneste?

View Maintenance leveres som en SaaS-løsning i skyen. Dette er svært kostnadseffektivt og brukerne slipper å tenke på servere, oppgradering, backup osv.

Finnes løsningen på flere språk?

View Maintenance finnes i dag på norsk, engelsk svensk og tysk. Og det er kort vei dersom man skulle ha behov for et nytt systemspråk.

Holder dere kurs?

Ja, vi tilbyr kurs til både nye og eksisterende kunder.

Noen av våre fornøyde kunder 


Ta kontakt med oss i dag!

Noe du lurer på eller du trenger tilgang til en demo? Da er det bare å ta kontakt med meg så tar jeg kontakt så snart som mulig.

erik-egerberg-600x600

Erik Egeberg

Produktansvarlig

ere@viewsoftware.com +47 911 10 070