<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=408005879692451&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
view_eiendomsforvaltning_frontpage2

Med Lydia blir eiendomsdriften din digitalisert og du får full kontroll

Lydia er løsningen for deg som vil ha kontroll på alle ad hoc og planlagte oppgaver, samt sanntidsoversikt over status.

Book et møte i dag

Enkelt å kontroll på driftsoppgavene


Lydia sin ressursplanlegger gjør det enkelt for deg å holde oversikt over hver medarbeider sin arbeidsmengde, og forenkler oppgavefordelingen. Dine kunder får en egen portal hvor de kan melde inn sine behov, og du får god oversikt over all kommunikasjon mellom deg, dine kunder og ditt operative personell. Ditt driftspersonell får også gode håndholdte verktøy hvor de kan oppdatere status, registrere timeforbruk og avvik, samt ta bilder og legge til informasjon på den enkelte sak.

Behovsmelding

Behovsmeldingen gjør det enkelt for deg, dine kunder og dine medarbeidere å kommunisere om saker, og dine kunder kan følge på statusen på sine saker.

Ressursplanlegger

Ressursplanleggeren gir god oversikt over alle oppgaver og ressurser i en tidslinje slik at du enkelt kan knytte oppgavene til de ressursene som har ledig tid i kalenderen.

Arbeidsordre - AO

LYDIA AO gjør det enkelt for ditt personell å kvittere ut arbeidsoppgaver og sjekklister, registre tidsforbruk, og legg til bilder og kommentarer.

Få en uforpliktende demonstrasjon!


For at du enklere skal kunne se om produktet passer ditt behov så setter mer enn gjerne opp en dato for en uforpliktende demonstrasjon av Lydia.

Jeg ønsker en uforpliktende demonstrasjon

Et funksjonsrikt system 


Med Lydia får du et fullverdig FDV(U) system med alle funksjoner du trenger til din forvaltning, drift og vedlikehold av bygg og eiendom. Under ser du flere av de funksjoner som støttes i systemet.
Jobber du med eiendomsforvaltning?

Lydia er løsningen for deg som har behov for avansert arealberegning, fordeling av felleskostnader og god oversikt over dine leieavtaler.

Jobber du med byggvedlikehold?

Lydia gjør det enkelt å planlegge vedlikeholdet, både for tradisjonelt periodisk vedlikehold og for tilstandsbasert vedlikehold.

Ta kontakt med oss i dag!

Lurer du på noe eller ønsker du en demonstrasjon av Lydia? Da er det bare å ta kontakt med meg.

bente-schroeder-600x600

Bente Schrøder

Prosjektleder, FDV

bes@viewsoftware.com +47 950 36 501