<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=408005879692451&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Industrielt vedlikehold

Våre verktøy for industrielt vedlikehold hjelper deg med å digitalisere vedlikeholdsprogrammet, øke oppetiden og forlenge levetiden på maskinparken.

Våre kunder ser det store bildet

Derfor er vedlikeholdsstyring viktig


God helse - hele levetiden

Dere skal sørge for at maskiner, utstyr og bygg har god helse hele levetiden.

Bedre forebygging

Dere skal forebygge feil og skader som kan føre til HMS-avvik, produksjonsstans, redusert output, kalitetsavvik og følgekostnader.

God dokumentasjon

Dere skal kunne dokumentere vedlikeholdet som blir utført, blant annet for å kunne se effekten av dette.

Bedre planlegging

Dere skal bli i stand til å planlegge alle vedlikeholdsaktiviteter, og bli i stand til å gjennomføre.

Økonomisk kontroll

Dere må dokumentere kostnader relatert til vedlikehold. Da får dere dokumentasjon på at vedlikeholdsstyring bidrar til bedre bunnlinje.

Rett kompetanse

Dere skal sørge for at det er rett kompetanse i egen organisasjon.

orn_software_blog_maintenance_655x327
Fordelene ved et skybasert vedlikeholdssystem

Med et skybasert vedlikeholdssystem trenger du kun internettforbindelse for å jobbe, og det vil si at du kan bruke systemet fra hvor som helst i verden, så lenge du har PC, mobil eller nettbrett for hånden.

orn_software_blog_maintenance4_655x327
Hva er digital vedlikeholdsstyring?

Vedlikeholdet digitaliseres, og utviklingen går rivende fort. Vi snakker mye om Industri 4.0, men nå er bransjens oppfølging her: Maintenance 4.0! Også kjent som digital vedlikeholdsstyring.

orn_software_blog_maintenance_management_655x327
Hva er vedlikeholdsledelse?

Den overordnede målsetningen for vedlikeholdsledelse er å oppnå høyere regularitet, ha et balansert forhold til kostnader, og minke risiko.

Fra ringpermer til full kontroll

Det er vanskelig å si hvor mye vi har spart på Maintenance, men noen millioner har det blitt. Kanskje et titalls. Det er både jeg og eierne ganske fornøyd med!
Clas Herland
Driftsleder, Lundhs

Les kundecase

orn_software_orn_products_maintenance_305x305
Maintenance

Med Maintenance får du bedre kontroll på alle vedlikeholdsoppgavene, og i de fleste tilfeller vil du oppleve økt produktivitet og tilgjengelighet på ditt utstyr i løpet av bare 90 dager.

Ta gjerne kontakt!

Noe du lurer på eller du trenger tilgang til en demo? Da er det bare å ta kontakt med meg så tar jeg kontakt så snart som mulig.

Erik Egeberg

Account Manager