<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=408005879692451&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Digital havbruksplattform

InControl Havbruk er et komplett nettbasert internkontrollsystem med moduler tilpasset de ulike virksomhetene i havbruksnæringen.

Prøv gratis demo

Våre kunder ser det store bildet

Alle behov i en løsning


Fleksibel dashboard-løsning

Med all informasjon samlet på ett sted, har du alltid kontroll. Sjekk værmeldingen, status på avvik, sjekklister og se hvilke oppgaver som skal utføres.

Drift og vedlikehold

Planlegg og dokumenter daglig røkting, vedlikehold og service på utstyr, nøter og fortøyninger. Generer sjekklister og servicelogg. Sett opp varsling.

Oppdater prosedyrer enkelt

Få oversikt over alle prosedyrer, organiser, søk og endre prosedyrer på en enkel måte. Inviter ansatte til å lese og bekrefte at prosedyren er lest og forstått.

Enkel rapportering av avvik

Oversiktlig og enkel registrering og oppfølging av avvik. Bruk mobilen for rask registrering.

Intuitiv risikovurdering

Vurder risiko og organiser risikoanalysene på ett sted.

Ta bilder av avvik

Bruk InControl fra mobilen, og registrer avvik når de blir oppdaget.

Spar tid!

Registrer aktivitet rett fra merdkanten. InControl er tilgjengelig både på PC og mobil, slik at du kan jobbe der og når det passer.
Når du bruker InControl på mobilen, kan du registrere avvik med én gang det blir oppdaget.

Ofte stilte spørsmål og svar


Kan dere hjelpe oss med grunndata og objekt struktur?

Det gjør vi gjerne! Vi starter alle nye implementeringer med et oppstartsmøte med workshop. Våre konsulenter har erfaring med implementering fra de fleste bransjer, og vi har flere maler på grunndata som kan benyttes.

Hvor mye jobb er det å implementere?

InControl er et standardsystem som er enkelt å implementere. Vi benytter import-maler for å fylle programvaren med grunnlagsdata. Dette forenkler mye av arbeidet. For de fleste vil 3 til 5 dager med implementering, inkludert opplæring for superbruker og sluttbrukere, være tilstrekkelig.

Er det enkelt å bruke?

Vi jobber hver dag for en bedre brukeropplevelse, og for å forenkle programvaren. InControl er laget med fokus på at sluttbrukeren enkelt kan dokumentere sitt arbeid, eller melde inn avvik fra sin mobil, nettbrett eller PC.

Hvor mye koster det å bruke InControl?

InControl er en Software as a Service-løsning (SaaS). Løsningen er tilgjengelig i flere nivåer, og man betaler kun en fast månedlig abonnementsavgift.

Er det en App?

InControl er plattformuavhengig, og benytter en fast URL-adresse. Du kan derfor benytte alle typer stasjonære og mobile enheter. Ingen installasjon er nødvendig, du trenger bare nettleser og nettilgang.

Kan vi integrere med andre systemer?

Ja. InControl levers med et åpent API, som gjør at vi kan kommunisere med andre systemer og tjenester.

Ta gjerne kontakt!

Er det noe du lurer på, eller trenger du tilgang til en demo? Da er det bare å ta kontakt, så hører du fra meg så fort som mulig.

Kenneth Egil Bjørbæk-Standal
Account Manager