<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=408005879692451&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
view_eiendomsdrift_frontpage

Vår modul for drift og vedlikehold er et kraftig arbeidsverktøy både når du jobber fra kontoret og ute i felten.

Uni Eiendom 24 er vår løsning for å jobbe smart med drifts- og vedlikeholdsoppgaver. Løsningen er helt integrert med forvaltningsløsningen Uni Eiendom, og det åpner for et unikt samspill mellom leietakerne, administrasjonen, driftsavdelingen og leverandører.

Book et møte i dag

En skybasert løsning tilpasset mobil bruk


Uni Eiendom 24 er lett å jobbe med, enten du jobber fra kontoret eller om du utfører driftsoppgaver ute i felten. Uni Eiendom 24 leveres som app for Android eller iOS, og løsningen passer like godt enten du driver med næringseiendom, bolig-, eller studentboligutleie. Med Uni Eiendom 24 har du full kontroll på byggene dine, 24 timer i døgnet!

Du får god oversikt

Driftssentralen gir brukeren oversikt over alle oppgaver som er registrert i systemet, enten det er kunder, administrasjonen eller driftspersonell som har foretatt registreringen. I driftssentralen er det enkelt å holde oversikt over tilgjengelige ressurser og fordele oppgaver, enten det er interne eller eksterne ressurser (leverandører) som skal tilordnes oppgaven.
view_oversikt2_1200x1200

view_kommunikasjon_1200x1200

Digital kommunikasjon

Uni Eiendom 24 er tilrettelagt for enkel bruk av digital kommunikasjon både med leietakere og leverandører. SMS kan sendes fra alle nivå i eiendomsregisteret, mens e-post og SMS kan sendes fra kunde- og leverandørbildet. Alle meldinger lagres som utgående dokument med informasjon om saksbehandler og tidspunkt for forsendelsen.

God samhandling

Uni Eiendom 24 er helt integrert med forvaltningsløsningen Uni Eiendom og det muliggjør et unikt samspill mellom leietakerne, administrasjonen, driftsavdelingen og leverandører. Alle jobber mot den samme databasen og alle relevante data er lett tilgjengelig og oppdatert, uansett hvor du er.
view_samhandling_1200x1200

Uni Eiendom 24 - et kraftig arbeidsverktøy både på kontor og i felt

Nyttige funksjoner forenkler din hverdag


Oppgaver/aktiviteter

Brukeren har oversikt over alle registrerte oppgaver, både for planlagte aktiviteter og feilmeldinger registrert av beboere eller egne saksbehandlere. Det er enkelt å behandle oppgaver i appen, herunder opprette nye aktiviteter knyttet til eiendommer, kunder eller leverandører.

Dokumentasjon

I Uni Eiendom 24 er det enkelt å hente frem dokumentasjonen som er registrert i forvaltningsløsningen. Det kan være tilstandsrapporter, produktark, driftsinstruksjoner, foto- og videodokumentasjon m.m. På denne måten får brukeren tilgang til hele dokumentarkivet ved behov.

Økonomiposter

Uni Eiendom 24 lar brukeren registrere økonomiske data når de oppstår. Det vil si at brukeren kan knytte økonomiposter til de aktivitetene man jobber med, slik at det blir enkelt å fakturere leietaker/bestiller for tjenesten som leveres.

Ressursbruk

Gode rutiner for bestilling, lagerstyring, arbeidsordrer og fakturering, og automatisk oppdatering av regnskapet når jobben er gjort. Resultatet er full kontroll på ressursbruken.

Sjekklister

Brukeren har oversikt over alle registrerte sjekklister og det er enkelt å opprette nye sjekklister ute i felten. Det er lett å jobbe med sjekklister og fotodokumentasjon kan knyttes til hvert enkelt kontrollpunkt eller sjekklisten samlet. All dokumentasjons lagres automatisk i forvaltningsløsningen Uni Eiendom og er lett å hente frem ved behov.

Brannbok

I Uni Eiendom 24 er det enkelt å vedlikeholde informasjonen knyttet til det brannforebyggende arbeidet. Alle aktiviteter av typen «brann» lagres automatisk i brannboken og løsningen inneholder blant annet funksjoner for å planlegge og gjennomføre brannøvelser.

Tegninger

Uni Eiendom 24 kan leveres med digitalt tegningsarkiv som gjør det enkelt å hente frem relevant tegningsmateriell ved behov. Med Uni Eiendom 24 får du plass til hele tegningsarkivet i lommen.

Hva våre kunder sier


view_rigmor_frost_1200x1200

Uni Eiendom gir oss full kontroll over materialer, reservedelslager og vedlikeholdsarbeidet som er blitt utført eller skal planlegges.

Rigmor Frost, Daglig leder - Frost Eiendom
anders

Uni Eiendom gir oss oversikt og kontroll over utleievirksomheten, og løsningene har bidratt til at vi arbeider mer effektivt.

Anders Larsson, CFO - Selmer Holding AS

Ta kontakt med oss i dag!

Noe du lurer på, eller trenger du en demonstrasjon? Da er det bare å ta kontakt med oss, så hører du fra oss så snart som mulig.

christianSommerseth-600x600

Christian Sommerseth

Salgskonsulent

chs@viewsoftware.com +47 948 44 030