<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=408005879692451&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

View gir oversikt over eiendomsdriften

08. okt 2019 skrev Annette Norderhaug dette innlegget i Alle blogginnlegg, Eiendom

3 minutter lesetid

View gir oversikt over eiendomsdriften

Eiendomsdrift er oppgaver som er nødvendig for at bygningsdeler og byggverk skal fungere som planlagt og oppfylle lov- og forskriftskrav. Det dreier seg om alt fra kontroller og sjekkrunder til ettersyn og service av tekniske anlegg, som filterskift og oljeskift. Eiendomsdrift innbefatter også lovpålagte tilsyn med brannvern, brannsikring og heiskontroll, mv.

View Software tilbyr flere FDV-systemer for eiendomsdrift. Våre samhandlingsverktøy digitaliserer og effektiviserer driften og gir deg som bruker oversikt over dine eiendommer, eiendeler, leverandører og avtaler.

Les også: Hva er fordelene ved et FDV-system?

 

Våre systemer for eiendomsdrift

 

View ServiceBook

View ServiceBook er verktøyet som gjør deg proaktiv og effektiv, slik at du alltid er i forkant med kontrollene på dine bygninger og objekter. Du får raskt oversikt og kontroll over dine bygninger, objekter, aktiviteter og avvik. Du kan enkelt utføre alle oppgaver på PC, nettbrett og mobil, og dessuten tildele oppgaver til interne eller eksterne ressurser. Alt dokumenteres og gir god historikk.

Les mer: Hva er View ServiceBook?

 

Uni Eiendom 24

Uni Eiendom 24 er vår løsning for å jobbe smart med drifts- og vedlikeholdsoppgaver, og den er laget for å forenkle planlegging og styring av disse aktivitetene. Systemet er helt integrert med forvaltningsløsningen Uni Eiendom, og det åpner for et unikt samspill mellom leietakerne, administrasjonen, driftsavdelingen og leverandører.

 

En skybasert løsning tilpasset mobil bruk

Uni Eiendom 24 er lett å jobbe med, enten du jobber fra kontoret eller om du utfører driftsoppgaver ute i felten. Løsningen leveres som app for Android eller iOS og passer like godt enten du driver med næringseiendom eller utleie av bolig/studentbolig. Med Uni Eiendom 24 har du full kontroll på byggene dine, 24 timer i døgnet!

 

Lydia

Lydia er verktøyet for deg som vil ha kontroll på alle ad hoc og planlagte oppgaver, og dessuten ha sanntidsoversikt over nåværende status.

 

Enkelt å ha kontroll på driftsoppgavene

Lydia sin ressursplanlegger gjør det enkelt for deg å holde oversikt over arbeidsmengden til hver enkelt medarbeider, noe som forenkler oppgavefordelingen. Dine kunder får en egen portal hvor de kan melde inn sine behov, og du får god oversikt over all kommunikasjon mellom deg, dine kunder og ditt operative personell. 

Ditt driftspersonell får også gode håndholdte verktøy, hvor de kan oppdatere status, registrere timeforbruk og avvik, samt ta bilder og legge til informasjon på den enkelte sak.

 

Hvordan kan vi hjelpe deg med å få bedre oversikt?

Med våre løsninger vil du få god hjelp til å digitalisere og effektivisere forretningsprosesser i din virksomhet, slik at du sparer tid og penger – og får full oversikt. Om du har spørsmål, ikke nøl med å ringe eller sende oss en e-post!

 

New call-to-action

 

Annette Norderhaug

Annette Norderhaug

Annette Norderhaug har utdannelse fra Informatikk-avdelingen ved Høgskolen i Østfold. Siden 2005 har Annette jobbet med utvikling av programvare innen FDV. Utviklingen har pågått i tett samarbeid med bedrifter som har benyttet systemene enten som bygningseiere eller som leverandører av tjenester til bygningseiere. God kjennskap til dette markedet har ført til kompetanse som kommer alle brukere av systemene til gode.

Følg bloggen vår


Våre dedikerte ansatte skriver fagblogger verdt en gjennomlesning. Følg bloggen for en sniktitt på framtiden!

Andre ville også lese om


Byggdrifter: Slik bruker du et energi- og miljøoppfølgingssystem

13. aug 2020 - Terje Uttian

Byggdrifter: Slik bruker du et energi- og miljøoppfølgingssystem

I en tidligere bloggartikkel så vi på hva et energi- og miljøoppfølgingssystem (EMOS) er, og hva som er de..

Fordelene ved å benytte sensorikk i bygg og anlegg

11. aug 2020 - Terje Uttian

Fordelene ved å benytte sensorikk i bygg og anlegg

Det er mange gevinster å hente ved å ta i bruk sensorikk i bygg og anlegg. Den overordnede fordelen med..

Begreper og standarder i FDV-faget

05. aug 2020 - Nora Johanne Klungseth

Begreper og standarder i FDV-faget

Som vi har vært inne på tidligere, er FM (Facility Management) et relativt nytt begrep. Før FM-begrepet ble..