<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=408005879692451&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hvorfor velge View?

10. okt 2019 skrev Annette Norderhaug dette innlegget i Alle blogginnlegg, FDV

4 minutter lesetid

Hvorfor velge View?

Forvaltning, drift og vedlikehold er i ferd med å digitaliseres for fullt. Samhandling mellom de ulike rollene i virksomheten blir stadig viktigere, og det er en økende forventning om at alle systemer skal snakke sammen. 

View går i spissen for denne utviklingen. Vi søker å lette de daglige FDV-oppgavene ved å flytte prosesser fra å være tungvinte, manuelle og papirbaserte til å bli digitale, automatiserte og enkle.

Våre verktøy for eiendomsdrift, byggvedlikehold, eiendomsforvaltning og industrielt vedlikehold effektiviserer driften og gir våre brukere oversikt over eiendommer, eiendeler, leverandører og avtaler.

 

Oversikt og verdi 

Grunnen til at vi heter View, er at det illustrerer alt vi hjelper våre kunder med; oversikt over virksomhetens utstyr – fra pumper, merder, produksjonsutstyr, dokumenter og reservedeler til arbeidsordre, kvalitet og avvikshåndtering. 

Vår hovedoppgave er å gi deg som kunde bedre oversikt, og dessuten å sikre at 

  • arbeidsoppgavene blir utført og dokumentert
  • kommunikasjonen med brukerne av eiendommen eller utstyret er effektiv
  • eiendommen eller utstyret blir forvaltet på en god måte 

 

Foretrukket leverandør i markedet – med 30 års erfaring

View har bygd en ledende markedsposisjon i Norge, og har ambisjoner om å ta føringen også i Norden. Mer enn 500 bedrifter og over 10 000 mennesker benytter våre løsninger til å forenkle sin arbeidshverdag. Blant våre brukere finnes noen av landets største industriforetak og eiendomsforvaltere. 

I mer enn 30 år har View har digitalisert og forenklet arbeidsoppgavene for mange av de største eiendomsselskapene og industriaktørene i Norge. Vår hovedoppgave er å hjelpe dem å optimalisere driften og produksjonen, og slik spare både tid og penger.

Vi legger mye ressurser i å videreutvikle våre produkter og tjenester for fortsatt å kunne levere en utmerket brukeropplevelse til våre kunder – og forbli en foretrukket leverandør innenfor FDV av eiendom og innenfor industrielt vedlikehold.

 

Hva sier våre kunder?

Vi utvikler vår programvare selv, og løsningene er basert på det norske markedet og tilbakemeldinger vi får fra våre kunder. View har en unik evne til å lytte til sine kunder og har fått selv Norges største og mest kjente bedrifter til å benytte våre løsninger.

Når en kunde oppnår suksess gjennom bruk av våre programvareløsninger, er det også suksess for View som leverandør. 

 

Dette sier noen av våre kunder om å samarbeide med oss:

Sykehuset Østfold: “View var ekstremt flink på oppfølging og satte i gang gode prosesser for oss. Det at de hele tiden var tilgjengelige, gjorde oppstarten så enkel som mulig for oss.”

Odfjell Eiendom: “Med en totalintegrert løsning på samme plattform oppnår vi svært rasjonell drift. Dette sparer oss for mye tid og penger.”

Nova Sea: “For oss var det en ny hverdag å ta i bruk løsningen fra View. Tidligere drev vi mye med brannslukking, mens vi nå har betydelig bedre kontroll. Vi vet hva som skal vedlikeholdes når, og at vi har delene på lager.”

Agro & Miljø: “Når jeg kommer med tilbakemeldinger til View, så lytter de og videreutvikler ofte produktet med mine ønsker i tankene. Jeg føler jeg blir hørt og sett med hensyn til mine ønsker og behov, og View har bidratt positivt til å håndtere økningen i antall kunder.”

Lundhs AS: “Det er vanskelig å si hvor mye vi har spart på View, men noen millioner har det blitt. Kanskje et titall. Det er både jeg og eierne ganske fornøyd med!”

Les også: Kundecase: Sykehuset Østfold

 

Så, hvorfor bør du velge View?

Digital eiendomsdrift ved hjelp av gode FDV-systemer handler i bunn og grunn om å effektivisere driften, forlenge levetid, redusere kostnader og/eller å øke inntekter. Kort sagt: forenkling og digitalisering av trivielle arbeidsprosesser.

Vårt varemerke er brukervennlige systemer som legger til rette for effektiv drift gjennom samhandling og digitalisering. Når du velger oss, får du tilgang på de beste løsningene i markedet, som gjør det enklere å jobbe sammen

Men vi overlater deg ikke til deg selv med systemene – vi legger vår ære i å gi deg grundig oppfølging, slik at du og dine medarbeidere som skal bruke systemet hver dag ute i felt, kommer i gang på best mulig måte.

 

Vårt kundeløfte

I View brenner vi for én misjon, nemlig å skape besparelser og verdi for våre kunder. 

Vårt løfte til deg som kunde er at View skal være en rådgivende samarbeidspartner og tilføre deg økt lønnsomhet og konkurranseevne.

 

New call-to-action

 

Annette Norderhaug

Annette Norderhaug

Annette Norderhaug har utdannelse fra Informatikk-avdelingen ved Høgskolen i Østfold. Siden 2005 har Annette jobbet med utvikling av programvare innen FDV. Utviklingen har pågått i tett samarbeid med bedrifter som har benyttet systemene enten som bygningseiere eller som leverandører av tjenester til bygningseiere. God kjennskap til dette markedet har ført til kompetanse som kommer alle brukere av systemene til gode.

Følg bloggen vår


Våre dedikerte ansatte skriver fagblogger verdt en gjennomlesning. Følg bloggen for en sniktitt på framtiden!

Andre ville også lese om


View becomes Ørn

18. feb 2021 - Ørn Software

View becomes Ørn

View Software changes its name to Ørn and aims to become the Nordic market leader.  

View Software Acquires MainManager and Expands to Eight Countries

17. des 2020 - Sten-Roger Karlsen

View Software Acquires MainManager and Expands to Eight Countries

View Software have strengthened their position in the Nordic countries through the acquisition of..

Få en trygg og effektiv kontraktshåndtering med digital signering

15. des 2020 - Christian Sommerseth

Få en trygg og effektiv kontraktshåndtering med digital signering

For mange boligforvaltningsselskaper er pakking og utsendelse av kontrakter for signering av nye leietakere..